Ekvatorska Gvineja

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Ekvatorska Gvineja

Prodaje se nekretnina u Ekvatorskoj Gvineji

 

Republika Ekvatorska Gvineja je država središnje Afrike. To je drugo od najmanjih stanja po površini. Graniči s Kamerunom na sjeveru, Gabonom na istoku i jugom i Gvinejskim zaljevom na zapadu.

Malabo je njegov glavni grad i nalazi se na sjevernoj obali otoka Bioka

Ovo bi mogao biti dobar trenutak za traženje nekretnina za prodaju u Ekvatorijalnoj Gvineji, ali ne smijemo zaboraviti da ima gospodarstvo koje je snažno povezano s ugljikovodičnom i naftnom industrijom.

Najbolji gradovi za ulaganje u nekretnine za prodaju u Ekvatorijalnoj Gvineji su Malabo i Bata, koji međutim imaju neuređen razvoj stambenih jedinica zbog naglog rasta stanovništva posljednjih godina. Drugi problem su infrastrukture, komunikacijski putovi, ali i uklanjanje otpada i otpadnih voda.

 

Vlada je proteklih godina uložila u izgradnju mnogih stambenih jedinica kako bi zadovoljila potrebe stanovništva, ali trenutno je blokirala sredstva, tako da su mnogi projekti razvijeni od strane stranih investitora i to je dovelo do stvaranja nekretnina za prodaju u Ekvatorijalnom Gvineja luksuz i prije svega za turiste.

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB